Ultran kirjaesittely

 

 


 

Tapping Solution – Vallankumouksellinen stressinhoitomenetelmä
Nick Ortner

392 s.
Kustantaja Basam Books Oy, 2014
27 e

  *LOPPUUNMYYTY*

 

EFT eli Emotional Freedom Techniques - eli suomeksi Tunteiden vapautus tekniikka - tekee uudelleen tuloaan muutaman vuoden tauon jälkeen. EFT:stä löytyy apu kaikkiin sairauksiin.

Useimmiten sairauksien takaa löytyy jonkinmoinen tunnelukko. Tähän nimenomaan EFT on oiva apu, tuon tunnelukon poistamiseen tai sen vaikutuksen minimoimiseen. Amerikassa EFT hoitoa käytetään joko suoraan tai tukena mm. stressin, kroonisen päänsäryn, erilaisten fobioiden, sairauksien kuten mm. syövän, fibromyalgian parantamiseksi.

Useimmiten stressireaktion aiheuttaa kielteinen muisto tai ajatus, näiden juuret löytyvät menneisyydestä tai lapsuuden oppien ehdollistumisesta. Sellainen tilanne aiheuttaa kehossa taistele tai pakene -reaktion, joka taas lisää kehoon vahvat adrenaliini- ja kortisolimäärät, aiheuttaen lopuksi kehon uupumisen, masentumisen, lihomisen ja lopuksi sairastumisen.

Tieteen mukaan stressireaktio lähtee ihmisen mantelitumakkeesta. Sitä kutsutaan aivojen palovaroittimeksi eli voitaisiin sanoa, että kaikki johtuu mantelitumakkeesta.

EFT on joutunut erilaisiin testeihin ja kokeisiin ja naputtelulla on havaittu olevan parantavia vaikutuksia. Kirjassa annetaan ohjeita ennen naputtelun aloittamista ja kuinka aloittaa itse EFT naputtelu.

Kirja on täynnä erilaisia ohjeita, kertomuksia ja kokemuksia EFT:n käyttämisestä. EFT naputtelu perustuu kahdeksaan pisteeseen, joita naputellaan tietyssä järjestyksessä. Tekniikka perustuu meridiaanijärjestelmässä oleviin pisteisiin, joka taas perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen.

Onko EFT parannuskeino? On ja ei, riippuen vähän miltä puolelta sitä katsoo. Tiede ei katso sitä parannuskeinoksi, mutta jos EFT naputtelu auttaa ihmistä itseään ja jopa parantaa sairauksia joiltakin, niin onhan se parannuskeino.

Loppujen lopuksi kyseessä on henkilökohtaisten asioiden, tapahtumien kohtaaminen ja niistä aiheutuvien tunnereaktioiden poistaminen tai minimoiminen. Kirjassa annetaan yksityiskohtaiset ohjeet, miten tavallinen ihminen voi EFT:tä käyttäen parantaa omaa elämänlaatua, terveyttä, taloutta yms. Tuntuu että vain taivas on rajana.

Tämä kirja ja siinä annetut ohjeet ei ole pikatie, vaan kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä vaativaa harjoittelua ja hoitamista. Hoitaminen alkaa sydämestä ja mielestä jatkuen koko kehon hoitamiseen ja parantamiseen.

Jokaisen pitää itse kokea mitä tapahtuu omassa elämässä aloitettuaan itsensä hoitamisen EFT menetelmällä.
 

Jouko Piispanen

 


KUSTANTAJAN ESITTELY: 

”Unohda skeptisyys; tämä tosiaan toimii. Olen työskennellyt Nickin kanssa ja saavuttanut naputtelemalla loistavia tuloksia omassa elämässäni.” - Tohtori Wayne W. Dyer, Toiveista totta -kirjan kirjoittaja

Muinaisen akupainantatekniikan ja modernin psykologian periaatteita yhdistelevässä naputtelumenetelmässä vaikutetaan kehon energiameridiaaneihin keskittyen samalla kielteisiin tunteisiin tai fyysisiin tuntemuksiin. Yhdessä puhutun sanan kanssa käytettynä naputtelu auttaa rauhoittamaan hermoston, jolloin kehon energiatasapaino palautuu ja aivot virittäytyvät reagoimaan terveillä tavoilla.

Myös EFT-tekniikkana tunnettu naputtelu on tehokas työkalu elämän kohentamiseen monilla tasoilla: henkisellä, emotionaalisella ja fyysisellä. Sen avulla pääsee nopeasti ja tehokkaasti käsiksi monenlaisiin ongelmiin aina ahdistuksesta, kroonisesta kivusta ja riippuvuuksista pelkoihin, ja sen on todistettu auttavan muun muassa painonhallinnassa, vaurastumisessa ja stressin lievittämisessä.

 

 

Aloitussivulle