Ultran kirja-arvosteluSuuri Lähentyminen – Uutta valoa ja elämää ihmiskunnalle

Benjamin Creme

Suom. Aino Eckstein, Saku Mättö, Satu Rommi

304 s.

Love & Light 2006

 

Skottisyntyinen maalari ja esoteerikko Benjamin Cremen kirja on laaja jaettuna kolmeen osioon, mitkä sisältävät lukuisia alaotsikoita. Creme kertoo uuden ajan Maailmanopettaja Maitreyasta ja Hänen apureistaan. Suurin osa kirjan kysymyksistä on julkaistu 1997 ja 2001 välillä kuukausittain ilmestyvässä Share International-lehdessä, ja osa on Cremen luennoista. Lukija voi katsastaa verkkosivun www.share.fi. Lukija huomaa, miten Maailmanopettaja Maitreya on käsitellyt asioita ja mitä on jo tapahtunut sen jälkeen, kun Maitreya asteli alas Himalajalta Lontooseen. Cremen oppimateriaali on annettu maailman Viisauden Mestareiden kautta. Tiibetiläinen Mestari Djwhal Khul, Alice A.Bailey 1919 ja 1949 välillä ja Helena Petrovna Blavatskin opetuksia 1875 – 1899 välillä löytyy tekstistä myös. Creme aloitti julkisen työnsä 1974, ja vuonna 1982 hän ilmoitti, että Herra Maitreya asui Lontoossa valmiina esiintymään julkisesti, kunhan media pyytäisi häntä. Creme on julkaissut 10 kirjaa, ja on yli 70 maassa leviävän Share International-lehden päätoimittaja tehden työtään täysin ilmaiseksi. Hän asuu Lontoossa ja hänellä on kolme lasta.

Creme painotti Vesimiehen ajan alkaneen jo 1675. Ihmiskunta on erilainen kuin Kalojen ajassa, mutta jokaisen aikakauden alussa – aikojen alusta lähtien – opettaja on tullut vihkimään sen. On laitettu liikkeelle ideat, jotka kohottaisivat ja yhdistäisivät ihmiskuntaa: Herkules, Hermes, Rama, Mithra, Vyasa, Konfutse, Zoroaster, Krishna, Shankaracharya, Buddha, Kristus ja Muhammed. Tavallisina miehinä ja naisina he ovat kulkeneet. Maailman aavikot ja vuoristot ovat olleet heidän asuinsijojaan, ja nämä Mestarit näkevät sellaisia olemisen ja tietämisen tasoja, joita emme pysty kuvittelemaankaan. Mestarit sanovat tuon kehityksen ajan olleen 18 ½ miljoonaa vuotta. Lukijan on ehkä vaikeahkoa sisäistää lukemaansa paikka paikoin, mutta jos malttaa, teksti on kiehtovaa. Kun puhutaan Mestareiden ensimmäisestä ryhmästä, kerrotaan heidän saapuneen 1975 - yksi Lontooseen, yksi Geneveen, yksi Darjeelingiin ja yksi Tokioon. Perässä tulivat Rooman ja Moskovan Mestarit. Rooman Mestari on tunnetuin: Mestari Jeesus, joka oli Maitreyan henkisesti ylivalaisema. Maitreya on ruumiillistunut rakkauden energia, se, mitä kutsumme Kristusprinsiipiksi. Jeesuksen ajoista ihmiskunta sai lahjaksi yksilöllisyyden ja poistui laumasta. Näin sieluominaisuudet pääsivät vapaiksi. Maitreya kertoo, että heidän näkökulmastaan maailmansodat olivat yksi ja sama sota. 98.000 vuotta sitten Mestarit työskentelivät avoimesti maailmassa. Kirjassa on mielenkiintoisia kertomuksia siitä, mitä kaikkea 12 miljoonassa vuodessa atlantislaiset aikoinaan saivat aikaan. Kyky telepaattiseen yhteyteen on oleva pian totta, se on muutenkin normaali taito, joka vain on enimmäkseen ollut unohduksissa. Tämän kyvyn myötä onkin jo sitten vaikea valehdella. Olemme jo jumalallisia ja kuolemattomia, mutta voimme silti tuhota Maapallolta kaiken. 14 Mestaria tekeekin kaikkensa Maitreyan lisäksi, että tuhot jäisivät mahdollisimman pieniksi. Luonto ja ilmasto kapinoivat kautta maailman, olemme itse luoneet eväät tulevaisuudelle.

Vuonna 1945 oli kuulemma sitten vuosi, jolloin Maitreya saattoi taas ajatella ilmestymistä ja asioiden julkistamista. Suomessakin hän on käynyt, ja liitteissä on luettelo maista, joissa on vierailtu sekä loistavia valokuvia eri ilmestymispaikoista. Niissä Hän valitsee helposti omaksuttavimman olomuodon ja saa sanomansa perille. Paavi on tietoinen asiasta, joskin kyseessä saattoi olla edesmennyt paavi. Kai nykyinenkin on yhteyksiä saanut.

Olemme tottuneet valtaapitävien lupauksiin, mutta emme pohjia myöten ymmärrä henkistä ja rahallista orjuutta kolmansissa maissa. Korruptioepäilyjen takia emme yksittäin voi auttaa, ennen kuin vaatimus yltää kautta maailman poliitikkojen ja hallitusten korviin. Onneksi osa valtioista antaa anteeksi kehitysmaiden velat, mutta korkoja ei saisi periä keltään maailmassa. Jo nyt olemme nähneet maahanmuuttajien, köyhälistön ja syrjittyjen mellakoinnin kautta maailman. Mitä tekisimme vaatimuksella: ”Jos äänestät minua, annan vapauden, mutta unohda oikeudenmukaisuus.” Turhaan Maitreya ei kutsu markkinavoimia pahan voimiksi, ytimessä piilee epätasa-arvo. Materian lonkeroita selvitetään tehokkaasti. Maksa terveydenhoidostasi tai kuole-periaate jyllää jo meilläkin. Ihmiset eriarvoistetaan joka puolella. Vesi on yksityistetty, ja veden pitäisi kuulua jokaiselle. Allergiat johtuvat saasteista ja saasteisesta ruoasta. Ydinvoimalat vuodattavat hiljalleen myrkkyään ihmisiin. Nyt presidentinvaalien aikana on taas puhuttu G8-maista ja globalisaatiosta, mutta 1200 miljoonaa elää absoluuttisessa köyhyydessä. Materian voiman havaitsemme urheilussakin, joka ei ole vapaa korruptoituneisuudesta. Väärä kilpailumotivaatio on kaikkialla meitä vastassa. Koulutamme lapsiamme liike-elämää, ei elämää varten ja ihmettelemme, miksi nuoriso ja muutkin oravanpyörässä olevat voivat huonosti.

Ihminen joutuu kuitenkin jakamaan pakon edessä, Maitreyan kertoman Julkitulon päivän jälkeen. - sen jälkeen, kun on tapahtunut maailmanlaajuinen pörssiromahdus. Rahan valtaa ei enää olekaan. (Ihan vain tiedoksi: EU:hun liittyminen ei olekaan ratkaisu, eurot eivät lupaa sitä mitä olemme odottaneet, tämä on jo nähtävissä. Siksi mm. Britannia ei halua puntaansa euroksi ). Mitä korkeammaksi pörssi nousee, sen suurempi on pudotus Julkitulon päivänä mediaihmiset ovat sopineet Maitreyan kanssa yhteisestä, vain kerran tapahtuvasta lähetyksestä, jolloin kaikki kerääntyvät tv:n eteen. Silloin jokainen kuulee ratkaisut ja innoituksen sanat telepaattisesti, kunkin katsojan omalla kielellä kautta maan. Ihmiskunta alkaa muuttua, tilalle tulee jakamisen periaate. Kuuluuko jo jupinaa antikristuksesta? Miten tunnistaa Maitreya? Vastaus: Jos olen Kristus kristityille, mitä olen sitten juutalaisille, hinduille, muslimeille ja buddhalaisille? Maitreya ei ole siis uskonnollinen opettaja, vaan henkinen kouluttaja sanan laajimmassa merkityksessä.

Kehityksen polku on tieteellinen, eikä etene satunnaisesti. Koska asioita on kirjassa mielettömästi, on kenties paikallaan mainita, tulevaisuudenkuvia tarjoillaan ja uskon, että kaikkia kiinnostavat myös kysymykset UFOISTA, Avaruusveljistä, ihmeistä, geeniteknologiasta jne.

Kaikki, mitä tapahtuu ulkopuolella, tapahtuu Lain mukaisesti. Kaikki planeettamme ovat asuttuja, jotkut ovat vain eetterikehoissa, ilman eetterinäköä asukkeja ei näe. Maanjäristysten kasvu johtuu valtavasta tähdestä, jonka magneettinen veto kohdistuu Maapalloomme. Avaruusveljet tulevat pääosin Marsista, Venuksesta mutta myös Jupiterista ja Merkuriukselta. Maapalloa suojataan valorenkaalla, joka pitää sen kiertoradallaan. Napojen vaihtoa on ennustettu, mutta sitä ei tapahdu. Abduktiot eivät ole totta, hyväsydämisillä avaruusveljillä ei ole tarvetta kokeilla ihmisillä. Alukset tehdään eetterimateriasta ja viljapeltokuvat syntyvät, kun alus leijuu pari sekuntia pellon yläpuolella. Aluksia ohjataan mieltä käyttäen. Sai Baba tosin väittää ufojen olevan mielikuvitusta, mutta ei ole Hänen tehtävänsä tuoda julki asiaa. Ufot tekevät pelastustyötä tavalla, joka ei loukkaa vapaata tahtoamme. Monet suurista – jopa 4 km pitkiä - ovat emoaluksia, laboratorioita jne. Entäpä Roswell: kyseessä aito uhraus, normaalisti eivät voisi syöksyä maahan. Eetterimaterialla ei ole painoa, eikä niitä voi tuhota. Värähtelytaso muutettiin tahallaan tiiviiksi ja viisi avaruusihmistä(identtisiä kanssamme) jäi avattaviksi. Tästä on olemassa filmi. Eihän tämä filmi kuitenkaan voisi olla Santillin tapaus, koska siinä oli esillä harmaan rodun edustaja? Väärennös, vai onko olemassa jotakin, mitä ei ole näytetty? Laikan kohtalo on surettanut monia, Cremen mukaan avaruusveljet pelastivat sen. Argentiinassa mm. on ihmisiä, joilla on kontakteja ufolaisten kanssa, mutta he välttävät sanomasta, keitä todella ovat. Nazcan kuviot ufojen tekemiä, Aku Aku-patsaat eivät. Plutolle ei kannata mennä, sen asukkaita ei tahtoisi tavata synkkänä yönä, eikä kuussa ole muuta kuin Nasan jättämää esineistöä, väittää Creme.

Sähkön korkein olemus ja salaisuus on osin ratkomatta, samoin käsitykset valosta. Valokuitutekniikka on jo meillä, mutta Cremen ennustukset nostavat tukan pystyyn. Vaon ja sähkön avulla voimme unohtaa elinsiirrotkin, käväisemme vain nurkan takana hakemassa meille sopivan solukohtaisen munuaisen tai sydämen jne. Minut pysähdytti väite siitä, miten masennus ja stressi aiheuttaa hypoglykemian, liian alhaalle vajoavan sokeriarvon. Minulla stressitilanne aiheuttaa hyperglykemian, sokeri nousi terveellisistä tavoista ja liikunnasta huolimatta 14-15, eivätkä mitkään insuliinit parantaneet asiaa. Vasta kun sain stressiä aiheuttaneen työn valmiiksi, sokeri putosi yleisarvoonsa 5.4.

Geenimapulaatiota pelätään, mutta kyse on myös maailma hädästä. Tervettä ruokaa voidaan luoda tällä, ja mitä tulee eläinten kärsimyksiin, niin nekin loppuvat. Julkitulon päivän jälkeen tapahtuu miltei 100% kasvisravintoon siirtymistä. Veren syöminen aiheuttaa värähtelyn madaltumista, henkisyyden laskua, kala taas on neutraali.(kunhan ei ole saastunutta) Ylevää oli lukea, miten geenimanipulaation avulla eläinten elinvoima lisääntyy ja nämä alkavat reagoida ihmismieleen ja vastaavat korkeammalla tavalla. Koirat, hevoset, kamelit, norsut jne. osoittavat jo tietyn tason älykkyyttä. Delfiinit ja valaat ovat oma lukunsa. Poikani ilmastoi delfinaariolaajennusta ja kertoi, miten hän tuntee korkean henkisyyden valtaavan työpaikkansa, kun hän astuu laajennusosaan, ja miten delfiinit uivat ja tarkkailevat häntä ja esittävät temppujaan. Monet eläinlajit otetaan tietoisesti pois inkarnaatiosta kokonaan. Ihmisen kloonaaminen on mahdollista, muttei siinä ole mieltä, koska kloonilla ei ole sielua. Elävässä solussa on valoa, biofotoneja = tietoisuutta ja elämän periaatetta, Blavatsky kutsui sitä Fohatiksi, alkuenergiaksi. Atlantislaiset käyttivät väärin astraalivaloaan ja tuhoutuivat. Mayat ja muut Keski-Amerikan kulttuurit olivat Atlantiksen häpäistyjä jälkeläisiä, eivät välttämättä paenneita. Egyptin sivilisaatio oli seurausta Poseidonilta tulleesta asutuksesta, sieltä missä Azorit nykyään sijaitsevat. Yliaistillisia voimia ja äänen värähtelyä käytettiin rakennuslohkareiden siirtelemiseen. Liiton Arkki taas on ollut v.576 lähtien piilotettuna Egyptissä! Hiljan oli lupaus siitä, miten media olisi läsnä syksyllä 2005, kun Arkki esitellään Araratin vuoristossa. Tapauksesta on vaiettu. Yhtä kaikki muinaiset tarut pohjautuvat todellisuuteen, materian himoon. Tarut Midaksesta, Kirkestä ja Troijasta ovat kuulemma totta.

Creme kertoo erikoisia asioita Prinsessa Dianasta ja siitä, miten hän harjoitti Äiti Teresan lailla hyväntekeväisyyttä. Dianaa suitsutetaan, kerrotaan miten hän loisti. Totta, nähdessäni Dianan Lontoossa liikennevaloihin pysähtyneessä autossa aivan edessäni ja joutuessani katsekontaktiin, häntä ympäröi erikoinen hohde. Creme väittää paparazzien aiheuttaneen Dianan kuoleman, ajaja ei ollut juopunut, mutta David Icke kertoo toisenkinlaista asiaa kirjassa The Biggest Secret. Hitler taas oli pahan voimien mestari ja hän ns. pakotti ihmisen valtaansa. Mooses taas oli ”pudotettu Marsista”. Bush pääsi vilpillisyydellä presidentiksi – poliitikoista on mielenkiintoista asiaa kirjassa. Samoin rikoksesta ja väkivallasta ja USA.n mielettömistä vuoristoluolista, jonne säilötään kaikenlaista. Ihmeiden luettelo vasta onkin kiinnostava. Ihminen ei hevin usko ihmettä, itkeviä tai käveleviä patsaita jne. Kaikkea tutkitaan, joidenkin edessä ollaan voimattomia. Kun sumusilmäisenä aloin lukea tätä kirjaa luettuani sitä ennen yli 200 kirjaa, enkä nähnyt kunnolla tv-kuvaa ja silmät väsyivät luettaessa, tapahtui, että tätä kirjaa lukiessa silmät paranivat. Kolme viikkoa olin ollut sumussa ennen joulua. Ihmeenä pidin sitä, että kun arvostelu oli saatava, myös työn tekemiselle annettiin mahdollisuus. Kun Maitreya ilmaantui jonnekin, ilmaantui myös parantavia vesiä ja lähteitä. Jälleensyntymissä teemme ns. ryhmätyötä, ilmaannumme jälleen tuttuna yhteisönä perhekuvioissa, mutta vaihtelemme paikkoja.

Entäpä Mestari Djwal Khul: tietoisuuden säilyminen kuoleman jälkeen todistetaan valokuvien avulla! Astraalivalolle herkistyneitä kameroita ja filmejä tullaan kehittämään. Voimme katsella ”kuolleita”, jotka liikkuvat, hymyilevät ja puhuvat. Myöhemmin lisätään ääni ja kappas vain – meediot ovat mennyttä aikaa. Ja rahastus.

Kirja on jaettu kolmeen osaan – Ihmiskunnan tulevaisuuteen, Suureen lähentymiseen ja Uuden valon koittamiseen. Kirja sisältää niin paljon uutta ja läkähdyttävää tietoa, että lukijalla menee kauan koettaessaan setviä tekstiä. Kääntäminen on ollut urakka, ja paikoin olisi voinut kääntää toisinkin. Pilkku pilkun perään ei lukijaa ilahduta, ja alkuperäinen lausesisältö katoaa paikoin. Englanti on joskus vaikea kääntää. Mutta mikä tärkeintä: kirjan teksti yhtenee muihin henkisiin kirjoihin. Keskusteluja Jumalan kanssa, Sydämen kieli, Sielujen kohtalo, elämästä elämien välillä, Miten maapallosta tehdään paratiisi, Jeesuksen opetuksia, Bergin kirjat Jälleensyntymä ja kuolema jne. Meitä puhutellaan koko ajan, meillä on jo digiaikaa, elektroniikkatiede tekee uskomattomia harppauksia. Valon ja sähkön olemuksen suhteen olemme jäljillä. En ole voinut ottaa arvosteluun mukaan kaikkea sitä uutta, mitä löysin. Se on mahdottomuus, ja käsitykseni on rajallinen. Kenties kuitenkin olen herättänyt uteliaisuuden. On hyvä tietää, että kun yksi ovi sulkeutuu, meille avataan niin monia ovia, että jokainen löytää todellisen itsensä ja tehtävänsä. Sillä välin voimmekin harjoittaa Maitreyan sanomaa: koetaan ilolla ja huumorilla ja jätetään tuomitseminen, jaetaan henkisesti ja materiaalisesti.

http://www.share.fi/

Tuula Pelttari