Ultran kirjaesittely

 

 

 

Speltillä luonnollisesti parempaa

Kari Kaipainen

Tammi 2014
185 s.

35 e

 

 

Maukas, luonnonmukainen ja terveellinen ruokauutuus!

Kirjassa tuodaan alkuvilja speltti jokaisen kotikeittiöön kahdeksan keittiömestarin voimin. Kaikki Reseptiikassa huomioidaan sesonkien raaka-aineet, mutta keskiössä on kotimainen speltti. Speltti on selvästi ajankohtainen ruokatrendi terveellisyytensä, kotimaisuutensa ja hyvän makunsa ansiosta.

KUSTANTAJAN ESITTELY:

KIRJA, JONKA SISÄLTÖ PUHUTTELEE

Ruoan sielu ja alkuperäisyys yhdistyvät käytännön ammattimaisuuteen, palkitun luomuyrityksen SunSpelt Oy:n, "spelttimestari" Kari Kaipaisen tuoreessa keittokirjassa, jossa alkuvilja speltti tuodaan jokaisen kotikeittiöön suomalaisten keittiömestareiden voimin.

“Helsinki Food Company toteutti taidokkaasti reseptit neljän vuodenajan hengessä aidoista raaka-aineista luettavaan ja kaikille ymmärrettävään muotoon.”, kertoo Kaipainen.


KOTIMAISET ASIANTUNTIJAT

Chefeinä toimivat Teresa Välimäki, Sasu Laukkanen, Kira Åkerström-Kekkonen, Maija Silvennoinen, Joonas Hämäläinen, Arto Rastas, Heikki Ahopelto, Tero Mäntykangas, Jarmo Pitkänen ja Kari Kaipainen.

Sanna Peurakoski on loihtinut kirjaan raikkaan ja laadukkaan kuvituksen, jossa luonnollisuus ja kirjan viesti välittyvät herkullisesti lukijalle.


ALKUPERÄISTÄ, PUHDASTA JA LUONNOLLISTA

Yhteistyö ja positiivinen henki aidolla tahdontilalla saa aikaan uusia ja kiinnostavia näkökulmia myös ruokakulttuuriimme. “Vuoden kestänyt haastava projekti oli hieno kokemus ja osoitus siitä, että huippukeittiö voidaan ymmärrettävästi tuoda lähelle jokaista ihmistä.”, iloitsee Kaipainen.

Tammen kustantama kirja on tehty meille kaikille rakkaudesta ja intohimosta hyvään ruokaan.

 

 

 

 

Aloitussivulle