Ultran kirja-arviointi

 

 

Sielun seikkailut
James Van Praagh

Kustantaja Minna Ritari Kustannus, 2015
182 s. 

Sielun seikkailujen kirjoittaja James Van Praagh on kansainvälisestikin tunnettu meedio, joka on viimeiset 30 vuotta kommunikoinut intuitiivisesti hengen maailman kanssa. Tässä kirjassaan James selventää sielun olemusta, sen valintoja ja oppiläksyjä. Myös kehostapoistumis- ja kuolemanrajakokemus, itse kuolema ja jälleensyntymä ovat asioita, joita kirjassa käydään läpi. Lukija saa myös oivallisia ja käytännönläheisiä neuvoja siihen, miten meistä jokainen voi alkaa elää sieluntäyteistä elämää.

Maapallo edustaa meidän näkyvää maailmaamme. Hengen maailma muodostuu monista energeettisistä tasoista, jotka ovat ikään kuin ”maailmoja maailmojen sisällä”. Nämä maailmat eivät sijaitse missään tietyssä paikassa. Hengen maailma tai taivas on moniulotteinen. Energian värähtelynopeudet vaihtelevat ja jokainen taso on kiinteä, todellinen maailma siellä oleville luomuksille.

Sielu tutkii perin pohjin monia maailmoja, planeettoja, tähtijärjestelmiä, elämiä, arvoja, tilanteita ja kokemuksia tuodakseen tietoa, sisäistä näkemystä ja ymmärrystä hengen maailmaan. Sielun seikkailut ovat aina oppimista, kokemista, laajenemista ja kehittymistä.

Jamesin mukaan sielu ilmentää itseään fyysisen kehon kautta, näkyen valintoina, joita me kukin teemme omassa elämässämme. Kahta samanlaista sielua ei ole, mutta ytimeltään ne kaikki ovat samaa. Tämä fyysinen maailma on sielun luokkahuone. Se on paikka, jossa sielu elää ja oppii. Opittuaan läksynsä, se palaa takaisin kotiin henkeen. James kuvaa henkeä jumalallisena kipinänä. Sielun jättäessä tämän fyysisen ulottuvuuden, hengen energia säilyy täysin koskemattomana. Kuolemaa ei ole. Olemme ikuisia sieluja, joilla ei ole alkua eikä loppua. Sielujemme tehtävä on käyttää hyväkseen rakkauden energiaa saavuttaakseen onnistuneen paluun kotiin omalle lähteelleen.

James kertoo kirjassaan myös monista tunnetuista henkilöistä ja heidän elämäntyöstään. Heitä ovat mm.  Edgar Cayce, Elisabeth Kübler-Ross, Doreen Virtue ja Debbie Ford. Kuinka sattuikaan… Heidän jokaisen kirjallinen tuotanto on tullut minulle hyvin tutuksi menneiden vuosien varrella. Heistä jokainen on myös omalla tavallaan lisännyt tietouttani omasta itsestäni ja itseni näköisestä elämästä sekä hengen maailmasta.

Pidin kirjasta. Minulle sen parasta antia oli muistutus siitä, että kaikki elämämme tapahtumat avautuvat meille jumalallisessa järjestyksessä. Kun olemme virittäytyneet kuulemaan sisäisen äänemme eli oman sielumme, vapaa tahtomme tekee aina parhaimmat päätökset. Egosta eli kriittisestä mielestä luopuminen tuo vapauden ja todellisen viisauden.

Maailmassa on paljon henkistä viisautta. Se osa viisaudesta ja oivalluksista, joka koskettaa sinua syvältä, on tarkoitettu juuri sinulle sielusi ravinnoksi. Loput voit unohtaa ja antaa takaisin Maailmankaikkeudelle – sitä ei ole tarkoitettu sinulle.

Tärkeää on myös päästää irti siitä, mikä vetää meitä alas. Se voi tarkoittaa esimerkiksi ihmissuhteen päättämistä, muistoista luopumista, rojun raivausta, työpaikan vaihtoa tai omista rajoittavista ja aikansa eläneistä ajatus- ja toimintamalleista luopumista.

Meistä jokainen voi itse luoda muutoksen ja alkaa vetää puoleensa täydellisiä olosuhteita, ihmissuhteita, iloa, runsautta ja rauhaa. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tai väärää tapaa löytää omaa polkuaan kohti iloa ja rakkautta. Mihin keskityt elämässäsi, se lisääntyy.
 

Kirsi Lohtaja

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Tervetuloa matkalle, joka pakottaa sinut katsomaan elämää ja kuolemaa täysin erilaisessa valossa!

Sielun seikkailut on käsikirja jokaiselle, joka on joskus kyseenalaistanut sen, mistä he tulevat, miksi he ovat täällä ja minne he menevät kuoleman jälkeen. Kirja on hämmästyttävä opaskirja aloittaessasi elää elämää, joka todella toteuttaa sielusi kohtalon: rakkauden polun seuraaminen.

James Van Praagh on kansainvälisesti suosittu kirjailija, joka on kirjoittanut laajasti kuolemanjälkeisestä elämästä, hengen yhteydestä, surusta ja paranemisesta; hänen viestinsä ovat tuoneet lohtua, rauhaa ja henkistä näkemystä miljoonille, muuttaen heidän näkemystään sekä elämästä että kuolemasta.

”Toiveeni on, että lukiessasi tätä kirjaa ymmärrät, että ”elämässä” on enemmän, kuin mitä voit viidellä aistillasi havaita. Joten tule mukaani, kun vien sinut seikkailulle läpi paikan ja ajan ja taivaallisten valtakuntien, ohjaten toivottavasti sielusi rakkauden mereen.” - James Van Praagh


 

Aloitussivulle