Ultran kirjaesittely

 

 

 

 

Rakkauden voima elämässä
Merja Sankelo

Kustannus HD, 2015
160 s.

 

 

 

Terveydenhuollon tohtori Merja Sankelo on kirjoittanut kirjan universaalisesta rakkaudesta ja rakkauden eri ilmenemismuodoista sekä sen merkityksestä yksilön elämälle ja henkiselle kehitykselle. Vuosien meditoinnin seurauksena Sankelo sai yhteyden henkimaailmaan sekä siellä oleviin enkeleihin ja henkioppaisiin. Kirjassa henkioppaat kertovat rakkaudesta elämän voimana ja henkisestä kasvusta maanpäällisen elämän aikana.
 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Kirja antaa avaimet onnelliseen ja rakkauden täyttämään elämään. Kun elämä perustuu rakkauden voimaan, olet löytänyt itsesi ja pystyt elämään entistä täysipainoisemmin ja nauttien jokaisesta hetkestä ja päivästä.

Dosentti Merja Sankelo on koulutukseltaan terveydenhuollon tohtori. Hän on tutkijauransa alusta lähtien ollut kiinnostunut parantumattomasti sairaiden hoidosta lähellä kuolemaa. Tutkiessaan aihealuetta hän törmäsi myös rajatiedon kirjallisuuteen ja kiinnostui itsensä henkisestä kehittämisestä. Useiden vuosien säännöllisen meditoinnin seurauksena hän sai yhteyden henkimaailmaan sekä siellä oleviin enkeleihin ja henkioppaisiin. Kirjassa henkioppaat kertovat rakkaudesta elämän voimana ja henkisestä kasvusta maanpäällisen elämän aikana. Lisäksi dosentti Sankelo kertoo miten hän itse heräsi rakkaustietoisuuteen ja minkälaista hänen oma edistymisensä henkisellä polulla on ollut.

 

 

Aloitussivulle