Ultran kirjaesittely

 

 

 

Rakkauden ja kuoleman kohtaaminen
– eli miten vapautat syvimmät pelkosi
Klaus Rahikainen

Basam Books 2014
228 s.

 

Syvien merkitysten mestari Klaus Rahikainen ei pelkää isoja aiheita! Nyt hänen käsittelyssään on peloista suurin ja toiveista voimakkain.
 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Peloistamme suurin on kuolema ja toiveistamme voimakkain on rakkaus. Näiden kahden välisessä luovassa kentässä elämämme kasvaa ja kehittyy. Tavallisesti tuloksena on satunnaisten täyttymysten hetkien koristamaa pettymystä, vaivaa ja sairautta. Lopulta kuolema korjaa sadon, sillä me emme oikeastaan tiedä mitä me teemme, minkä varaan me todellisuuttamme rakennamme.

Rakkauden ja kuoleman kohtaaminen on kuin kaleidoskooppi, se on eri suuntiin avautuvia näkyjä ja aavistuksia kuoleman ja rakkauden todellisuudesta ja merkityksestä. Se on kuin lasimaalaus, joka koostuu saman hengen auringon valaisemista erillistä osista ja palasista, joiden kokonaisuus kasvaa kuvaksi lukijan oman mielen pintaan.

Klaus Rahikainen on Ahvenanmaalla asuva kirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut ja kustantanut kymmenen kirjaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Basam Books on julkaissut häneltä aiemmin teoksen Alussa on ajatus - kaikkeus sinussa itsessäsi (2013).
 

Katso myös Alussa on ajatus

 

 

Aloitussivulle