Ultran kirjaesittely

 

 

Pohjois-Suomen vaellusreitit
Jouni Laaksonen

328 s.
Kustantaja Minerva, 2020
 

 
 

Pohjois-Suomessa sijaitsevat Suomen upeimmat vaellusmaastot. Tämä käsikirja on oiva opas retkeilijälle, joka haluaa kokea pohjoisen mahtavat maisemat, täydellisen rauhan ja unohtumattomat luontoelämykset.
    Pohjois-Suomen vaellusreitit kirja sisältää Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tärkeimmät vaellusreitit yksissä kansissa.
    Mukana on reittejä muutaman päivän minivaelluksista noin viikon mittaisiin vaellusretkiin sekä aloittelevillekin vaeltajille sopivia reittivaihtoehtoja. Oppaassa on kustakin reitistä reittikuvaus, valokuvia sekä selkeä reittikartta.
    Kirjassa annetaan lisäksi hyviä ohjeita vaelluksen suunnitteluun, varusteisiin, ruokahuoltoon sekä vastuulliseen käyttäytymiseen.

 


Jouni Laaksonen on Kainuussa asuva retkeilytoimittaja ja -kirjailija. Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon suorittanut Laaksonen on mm. Erä-lehden ja Latu ja Polku -lehden vakituinen avustaja, ja hän on kirjoittanut lukuisia suosittuja retkeily- ja vaellusoppaita. Tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta Jouni Laaksonen sai vuonna 2016 Suomen tietokirjailijat ry:n Tietokirjailijapalkinnon.

 

 

Aloitussivulle