Ultran kirjaesittely

 

 

Maitreya – 100 000 vuoden tarinan huipennus

Saku Mättö

163 s.
Kustantaja Love & Light, 2018

Ultrapäivien suosikki!

 

 

Kansikuvan hahmo uskaltaa kurkistaa taivaankannen tuolle puolen. Uskalla sinäkin kurkistaa valtavirtaisen ajattelumme ulkopuolelle…

Tämä kirja kutsuu lukijansa tutustumaan vaihtoehtoiseen tapaan nähdä ihmiskunnan nykytila. Kirjoittaja ehdottaa, että ajattelemme ihmistä ja planeettaa henkisinä olentoina, jotka ovat olemassa kehittääkseen omaa tietoisuuttaan osana suurempaa kokonaisuutta.

Tällöin kaikki mitä näemme on yhtä ja siksi vastuu kaikesta on yhtä lailla yksilöllä kuin kokonaisuudellakin.

Uskalla sinäkin katsoa arkipäiväisen ajattelumme ulkopuolelle ja lue kirjassa kuvattu lähes uskomaton tarina siitä, miten ihmiskunta kollektiivisesti lähestyy valinnan hetkeä, jollaista emme ole kokeneet. Nykymenomme perustuu kilpailulle, kun todellisuudessa ihmisen henkinen perimä perustuu ykseydelle ja yhteistyölle. Nykytalous eriarvoistaa ihmisiä ja aiheuttaa jakolinjoja sekä terrorismia, kun ihmisen todellinen minä on kuitenkin valmis jakamaan omastaan. Rahan tulee olla väline inhimillisen hyvinvoinnin kasvattamiseen, eikä jatkuvan kasvun tavoitteluun.

Oikeudenmukaisuus, luottamus ja jakamisen periaate muodostavat keskinäisen riippuvuussuhteen. Sen ratkaisemalla me yksilöinä ja ihmiskunta kollektiivina voimme alkaa elää elämää niin kuin se on tarkoitettu elettäväksi: henkisenä ja elämästä toiseen jatkuvana tietoisuuden kehittämisen jatkumona. Ihminen on yhtä kaikkeuden kanssa ja sen kokeminen on jokaisen oikeus. Mitä reittiä siihen päästään? Jokaiselle oma polkunsa kuljettavana ja siitä juuri syntyy elämän rikkaus. Ja siitä tämä kirjakin kertoo.

Kirjan kirjoittaja on toiminut Minä Olen -lehden ja Ultra-lehden toimitusneuvostoissa ja hän on jo yli 15 vuoden ajan luennoinut Henkisen Hierarkian ja Maailmanopettaja Maitreyan paluusta julkisuuteen. Tämän kirjan sisältö joko tyrmistyttää tai sitten se herättää. Kylmäksi se ei jätä.

 

 

 

Aloitussivulle