Ultran kirja-esittely

 

Maadoittuminen - Kaikkien aikojen terveyslöytö?
Clinton Ober, Spephen Sinatra, Martin Zucker

280 s.
Kustantaja Lootus-kirja Oy, 2012

  *PAINOS LOPPU*Ota yhteys maahan ja parane!

Ulkona jalkojesi alla oleva maa ei ole pelkkää ruohoa, multaa, hiekkaa tai betonia. Se on kaikkialla läsnä olevan luonnollisen parantavan energian lähde. Luettueasi tämän kirjan et milloinkaan suhtaudu maahan samalla tavalla. Me ihmiset, kuten kaikki muut elävät olennot, olemme sähköisiä sähköisellä maapallolla ja jalkojemme alla oleva maa on enemmän kuin jotain, jonka päällä seisomme, kävelemme, leikimme ja rakennamme.

"Maadoittuminen kuuluu samaan luokkaan penisilliinin keksimisen kanssa. Tämä kirja on todennäköisesti tärkein 21. vuosisadan terveyskirja." - Ann Louise Gittleman, Ph.D., C.N.S. The Fat Flush Plan -kirjan kirjoittaja

“Mahtava kirja! Maadoittuminen on paluu luonnon parantavan voiman käyttöön. Menetelmä on tieteellisesti perusteltu ja intuitiivisesti oikea. Se on yksinkertainen mutta tehokas tapa palauttaa terveys kaikilla tasoilla.”
- Hyla Cass, M.D., 8 Weeks to Vibrant Health -kirjan kirjoittaja

Onko sinulla elektronien puutos?
Sinulla on, jos sinulla on sairautta, kipua ja tulehdusta. Opi, kuinka luonnon alkuperäinen tulehduslääke - maa itse - voi korjata puutoksesi ja parantaa terveyttäsi, voimiasi ja untasi.
 

 

 

Aloitussivulle