Ultran kirja-arviointi

 

 

Luomme kultaista aikakautta
- Ley-linjat, valokolmiot, valopilarit ja huiputtomat pyramidit
Lille Lindmäe

Tallinn 2017
263 s.

 


 

Eestiläinen parantaja ja näkijä Lille Lindmäe kertoo, kuinka valaisemme itse tiemme kultaiselle aikakaudelle.

Tämä on Lille Lindmäen kolmas suomeksi julkaistu kirja. Hän kertoo tässä teoksessa ley-linjoista, valokolmioista, -pilareista ja huiputtomista pyramideista.
    Ulkoasu on naisellisen kaunis, siisti ja huoliteltu. Kultaus on näyttävä, mutta kuluu hyvin helposti pois.  Painovirheitä on jonkin verran, mutta niiltä tuskin voi kokonaan välttyä. Joissain kohdin kieli on aika kankeaa ja vaikeasti ymmärrettävää, mikä johtunee aihepiiristä sekä alkuperäistekstin rakenteista ja ilmaisuista. Rakenne on luettelo- tai päiväkirjamainen. Lukijan kannalta olisi ollut parempi vaihtoehto, jos ammattitaitoinen toimittaja olisi työstänyt materiaalia siten, että lukuja olisi vähemmän ja kokonaisuus ehyempi. Näinä nopeiden muutosten aikoina muutamat asiat tuntuivat jo hiukan vanhoilta, historialta.
    Minua miellytti alussa oleva siteeraus C.G. Jungilta: ”Meidän ei pitäisi tehdä sitä yleistä virhettä, että jos jotain ei pystytä todistamaan, niin pidämme sitä valheena.” Se sopii muihinkin asioihin, kuin vain näihin energia-asioihin ja ajatus on hyvä pitää mielessä, ennen kuin muodostamme jyrkkiä mielipiteitä. Asioissa voi olla enemmän kuin yksi totuus.

Lille Lindmäen tapa tehdä valotyötään tuntuu perustuvan teknisyyteen. Hän katsoo ja tutkii asioita, suorittaa tarvittavat toimenpiteet ja tarkistaa lopputuloksen. Hienoa oli lukea, että hän kehittyy kaiken aikaa ja voi jo tehdä ainakin suurimman osan työstään kotoa käsin. Koko maapallo on liian iso ja raskas työkenttä, jos pitää matkustaa paikan päälle. Jäin kaipaamaan tietoa yksittäisten valopylväiden värien merkityksistä. Vaikka värien yleiset merkitykset on monesti jo muuallakin kerrottu, niin silti niistä olisi voinut jotain mainita.
    Muutenkin energia-asioita olisi hyvä selittää paremmin, laajemmin ja monipuolisemmin, koska kirjaan tarttuva voi olla ensimmäistä kertaa lukemassa näistä asioista. Ihan lyhyelläkin opastuksella voi jokainen päästä alkuun Valon lisäämisessä maailmaan. Valotyö ei ainakaan enää ole vain joidenkin harvojen asia. Työsarkaa riittää ihan kaikille. Lille toimii hyvänä ja kannustavana esimerkkinä. Varjot poistuvat vain Valoa lisäämällä ja Valon voima voittaa kaiken.


Kirjasta käy ilmi Lillen ahkeruus, halu toimia oikein ja yhteiseksi hyväksi. Hän on tunnollinen ja kyllä rohkeuttakin pitää olla melko paljon ryhdyttäessä näihin töihin. Hyvä, että yhteistyökumppanitkin huolehtivat Lillen hyvinvoinnista ja etenkin riittävästä levosta. Mitenkään vähättelemättä tai olematta epäkunnioittava, mielestäni uskottavuutta kuitenkin syö turhan runsas suitsutus ja kiittely. Kiittäminen, kannustus ja hyvä palaute ovat tarpeen ja suositeltavaa, mutta näissä on jo liioittelun maku. Toivon Lillelle enemmän luottamusta itseensä ja tekemisiinsä. Jos on puhtaat aikeet ja runsaasti luottamusta työskenneltäessä Valolla, mikään ei voi mennä vikaan. Kun pyytää, että lopputulos on kaikkien osallisten korkeammaksi parhaaksi, silloin asiat hoituvat parhaalla mahdollisella tavalla. Tavalla, joka ei ehkä olisi edes tullut mieleen tai vaikuttanut edes mahdolliselta.
    On siis tärkeää muistaa, että meillä kaikilla on tosiaan merkitystä suuressakin mittakaavassa. Elämme usein ajatellen vain arkeamme, mutta oikeasti olemme aikeinamme, ajatuksinemme ja tekoinemme tärkeitä kaikille ja kaikelle. Kaikki voivat tehdä merkittäviä tekoja ja kaikki teot ovat merkittäviä. Hymy ei maksa mitään. Liikaa ei voi korostaa, että parhaaseen lopputulokseen pääsee nimenomaan olemalla hyvän puolella, lisäämällä sitä eikä vastustamalla negatiivisuutta. Kaikkein ikävimpiäkin asioita maailmassa voi muuttaa merkittävästikin Valon kanssa ja sen kautta, kuten tästäkin kirjasta voi lukea.
    Kyllä, huima ajatus ja näkökulma, mutta varteen otettava.
 

Paula Häyrynen

 


Takakannen tekstiä:

Aikakaudet vaihtuvat Universumin rytmien ja lakien mukaan. Kalojen aika, jolloin vallitsivat matalan värähtelytason energiat, väistyy alkavan Vesimiehen eli Kultaisen aikakauden edestä, ja korkeimpien värähtelyjen energiat saapuvat.
    Maan ja ihmisten biokentät puhdistavat niihin kasautuneista negatiivisista tunne-energioista, ja näin syntyy tilaa uusille energioille. Uusien energioiden aikaa luomme yhteistyössä meitä korkeampien Universumin sivilisaatioiden kanssa.
    Kirja sisältää kanavointiryhmän kautta saatuja konkreettisia opetuksia ja ohjausta, jotka liittyvät nykyisen siirtymäkauden tapahtumiin.  Kultainen aikakausi on alussa, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Kirja toimii inspiroivana oppaana.

Lille Lindmäe
www.lille.ee

 

 

Aloitussivulle