Ultran kirja-arviointi

 

 

Kuoleman salaisuudet
- Seitsemän opetusta henkimaailmasta
Dannion Brinkey & Kathryn Brinkley

174 s.
Viisas elämä, 2017
 

 

Kuka olisi parempi kertomaan kuolemasta - ja elämästä kuoleman jälkeen - kuin henkilö, joka on kokenut sen elämänsä aikana kolmesti. Kun Dannion Brinkley kuoli ensimmäisen kerran salamaniskuun vuonna 1975, hän heräsi ruumishuoneelta 28 minuuttia myöhemmin. Hänelle oli annettu henkimaailmasta käsin tehtävä. Hänellä oli tarina kerrottavanaan tuonpuoleisesta, ja viestejä meille täällä maanpäällä eläville ihmisille.

Kirja Kuoleman salaisuudet - Seitsemän opetusta henkimaailmasta sisältää niin Dannion Brinkleyn oman henkisen matkan useiden kuolemanrajakokemusten jälkeen kuin myös viestit ja opetukset enkeleiltä. Kirjan perimmäinen tarkoitus on auttaa meitä kaikkia ymmärtämään, että kuolemaa ei ole olemassa, tuoda lohdutusta kaikille niille, jotka kamppailevat kuoleman läheisyydessä, tai ovat menettäneet tai menettämässä jonkun läheisen. Kuolema on vain siirtymä. Me synnymme ja elämme täällä vain hetken, mutta unohdamme niin helposti alkuperäisen kotimme tai sen, miksi me tänne oikeastaan tulimme.

Kirja herättelee lukijaansa mietiskelemään elämää suurempia kysymyksiä, mutta tekee sen syvällä rakkaudella ja lohduttavalla valolla. Viestit ja opetukset enkeleiltä kehottavat meitä hellästi korkeammille taajuuksille. Miten voisimme elää paremmin, olla enemmän läsnä, auttaa toisiamme ja planeettaamme. Myös henkimaailmassa on kova huoli meidän elämistämme ja rakkaasta planeetastamme. Jokaiselle meistä on annettu jokin tehtävä, monia lahjoja ja varmasti monia henkisiä opetuksia ja elämänkoulun polkuja, joita täällä koemme, elämme ja henkiolentoina opimme. Enkelit opastavat viesteissään ja opetuksissaan meitä. Mikään elämäntehtävistä tai poluista ei ole kiveen kirjoitettu, meillä on täällä vapaa tahto, mutta myös suuri vastuu omasta elämästämme.

Kun me täältä lähdemme, jätämmekö jälkeen iloa, rakkautta ja valoa? Mitä saamme mukaamme? Mitä me mahdammekaan nähdä sitten kun näemme kaiken. Kaiken ajatuksista, tunteista, sanoista ja energioista lähtien. Kun näemme pienimmänkin jalanjälkemme seuraukset. Kuinka sinä vaikutit muiden ihmisten, planeettamme ja sen elämänmuotojen elämään, kun näet ja koet kaiken. Katso peiliin, pystyt siihen! Olet rohkea ja kaunis sielu! Kun katsot ja ajattelet elämääsi tähän asti.

Katso itseäsi ja muita rakkaudella, valolla ja armolla. Kun jatkat elämääsi eteenpäin tämän kirjan jälkeen, ymmärrettyäsi taas jotain uutta maailmankaikkeuden suurista mysteereistä, niin tee jotain kaunista ja ihmeellistä. Luo valoa maailmaan, niin kaunista ja voimakasta, joka läpäisee maailmojen ja ulottuvuuksien eri tasot. Miten sinä voisit lahjoillasi tehdä jotakin hyvää. Kuinka voisit elää ilman turhia pelkoja.

Henkilökohtaisesti luettuani tämän kirjan ymmärsin taas jotain uutta, tajuntani läpäisi iloinen ja rakkaudellinen, rauhallinen valo sekä ääretön armo. Kirjan seitsemän opetusta kaikkineen pyytää lukijaansa hiljentymään ja meditoimaan näitä opetuksia kaikessa rauhassa. Enkeleiden viestit kehottavat pysähtymään ja kokoamaan oman itsesi kaikki tasot, jotta voisit loistaa.
 

Clare Gardiner

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 tuntia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuolemanrajakokemuksensa aikana Brinkley kulki valotunnelin läpi. Toisella puolen hän sai arvokkaita opetuksia henkisyydestä, ja kun hän palasi takaisin, hän oli kokenut hengellisen jälleensyntymän. Seuraavien 28 vuoden aikana Brinkley koki kuolemanrajakokemuksen uudestaan kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla hän kävi taas taivaassa, jossa hänelle annettiin lisää henkisiä oppeja, joita hän voisi jakaa palatessaan maan päälle.

Valon salaisuudet paljastaa Brinkleyn saamat opetukset kaikille meille, jotka emme ole päässeet käymään rajan tuolla puolen. Opimme seuraamaan kohtaloamme ja ymmärtämään tuonpuoleisen kautta, miten saamme terveytemme ja onnellisuutemme kukoistamaan. Opimme myös pitämään elämän perusasiat – kiitollisuuden, omana itsenä olemisen ja ystävällisyyden – mielessämme.

Brinkley opettaa lämpimällä lempeydellä, miten voimme elää elämäämme niin kuin taivas on sen tarkoittanut ja löytää onnen niin tässä elämässä kuin rajan toisellakin puolella.

Dannion Brinkley on yhdysvaltalainen kirjailija ja puhuja, jonka elämäntehtävä on tuoda taivaasta saamiaan oppeja rajan tälle puolen.

 

Aloitussivulle