Ultran kirja-esittely

 

Kryon Kirja 6 – Kumppanuus Jumalan kanssa
Lee Carroll

Rosedale Books
435 s.

 

Kumppanuutta Jumalan, itsemme ja Kryonin kanssa

Lohdullista, laajaa ja rakastavaa. Rankkaa kamaa. Siis positiivisesti ja rakentavasti rankkaa, sillä nämä rakkauden täyteläiset kanavoinnit ovat itse asiassa tulvillaan tietoa, jonka omaksuminen on sitä vaativampaa, mitä enemmän olemme sitoutuneen vanhoihin käsityksiimme ja uskomuksiimme. Kyllä, Kryon kirjat saattavat ravistella todellisuuskuvaasi. Tämä on niiden erityisen hauska ominaisuus, sillä kauniisti kirjoitettu, ihmisen valinnan vapautta ja ihmisen arvoa korostava teksti, saattaa ensi silmäyksellä vaikuttaa jopa pehmeältä lässytykseltä. Todellisuudessa se on täynnä loistavaa informaatiota, jonka laajuus ylittää kirkkaasti perinteiset uskonnolliset ja henkiset opetukset. Tuottaa vaikeuksia löytää yhtä laaja-alaista kirjallisuutta, jopa rajatiedon kirjallisuuden piiristä.

Vaikka ensimmäinen Kryon kirja makasi kuukausi tolkulla pöydälläni, lukemista odottamassa, samaa ei ole tapahtunut yhdellekään Kryon kirjasarjan teokselle, sen jälkeen, kun ensimmäiseen osaan vihdoin tartuin. Nämä tekstit vain paranevat kirja kirjalta. Näitä kirjoja voi vielä täydentää ajankohtaisilla nettikanavoinneilla, jopa suomeksi, mutta etenkin, jos hallitsee englanninkielen.

Jokaisen selvänäkijän ja ennustajan soisi lukevan tästä kirjasta sivulta 124 eteenpäin jatkuvan kanavoinnin, otsakkeella, ”Ihmisen tekemä ennustus, vaikea tehtävä”. Se selventää ehkä paremmin kuin mikään aikaisemmin ennustusten suhteellisuutta ja sitä miksi ne eivät kenties toteudu vaikka ovatkin sinänsä oikeita.

Suuret ja pienet asiat liittyvät luomisen kokonaisuuteen. Rakkaus on kaikkialla. Rakkaus on näennäisessä tyhjyydessä pienimpien hiukkasten ytimen ja kuoren välissä. Rakkaus on galaksien ja aikakehysten välisessä näennäisessä tyhjyydessä. Tällä tavalla Kryonin viesteissä kaikki liittyy kaikkeen ja kaikki luovat. Ihminen on vastuullinen olento, joka luo omaa todellisuuttaan paljon suuremmassa ja merkityksellisemmässä mittakaavassa kuin on osannut oivaltaakaan. Oivaltamisen aika on nyt yhä useammalla. Valaistuminen ravistelee planeettaa ja ihmistä.

Kryon puhuu myös maailman salaisen hallituksen olemassa olosta ja siitä kuinka erilaiset pelkoon perustuvat järjestelmät tulevat menettämään voimansa.

Avaruus on elämää tulvillaan ja Kryonin mukaan ihmiskunta itse luo tai on luomatta mahdollisuuden laajaan yhteydenottoon ja kanssakäymiseen avaruuskansojen ja maan ihmisten välillä. Tässä on kyse ihmisen kehittymisestä, värähtelyominaisuuksista ja ulottuvuuksin välisestä kommunikaatiosta.

Terveys, parantumisen ja parantamisen loistava mahdollisuus, ylösnousemuksen olemus, luonnonhenget ja niin edelleen. Kutkuttavat aiheet seuraavat toisiaan Kryonin teksteissä. Kertaus on opintojen äiti ja sitä on runsaasti, mutta se on vain nautinnollista luettavaa, sillä kirja kirjalta jo kerrotun joukkoon tulee uusia asioita ja laajentumista.

 

Timo Teide

timo.teide@olen.to

 

 

Aloitussivulle