Ultran kirja-esittely

 

Ja valo loisti pimeyteen…
Peter Tradowsky

Suomen antroposofinen liitto, 2010
Suomentanut Sirkka Ranne
208 s.

27,50 e

Teos on ajankohtainen ja järisyttävä kuvaus ihmiskunnan ja erityisesti Euroopan henkisestä tilanteesta ja siihen johtaneista syistä. Rudolf Steinerin antamien historiallisten tietojen perustalla kirjoittaja kuvaa osin jo 1300-luvulta alkaen ihmiskunnassa vaikuttavien valon voimien ja niiden vastustajien toimintaa. Kansallissosialismin olemus ja Hitler antiajanhengen ilmentäjänä tulee esiin. Tradowsky käsittelee mm. World Trade Centerin tuhoamisesta alkanutta aikakautta ja siinä toimivia pahan voimia. Aikakautemme varjojen yli nousee Kristuksen vaikutus nykyaikana sekä ajanhenki Mikaelin toiminta.

Pentti Aaltonen siteerasi kirjaa Takoja-lehdessä 4/10 tähän tyyliin ”Tavallaan tämä kirja jatkaa ajallisesti nykyaikaan sitä syvätarkastelua, mitä esim. vasta ilmestynyt Manfred Scmidt-Brabantin ja Virginia Seasen kirja ”Kristinuskon salaisuudet” tekee aikaisempien vuosisatojen kohdalla.”

Terrorismin vastaisessa sodassa on käynyt ilmi, miten tuhoisaa yksisilmäinen dualismi ja mustavalkoajattelu on. Tradowsky korostaakin aidon kolminaisen ajattelun merkitystä. Se on aikamme todellisen ajanhengen Mikaelin mukaista ajattelua ja suhtautumista.”

 

 

Aloitussivulle