Ultran kirja-esittely

 

 

Evankeliumi Spiritismin mukaan
Allan Kardec

454 s.
23,50 e

 

Allan Kardecin edellinen Henkien Kirja sisältää spiritistisen opin eli spiritismin kokonaisuudessaan. Tämä Evankeliumi Spiritismin Mukaan syventyy opin moraaliseen näkökulmaan. Se tulkitsee Jeesuksen elämänohjeita ja antaa niihin loogisen selityksen ja liittää niihin kunkin aihepiirin mukaisia kommunikointeja.

Kristuksen moraali evankeliumin mukaan on tie varmaan kehitykseen ja onnellisuuteen kaikkien ihmisten kohdalla. Teos soveltuu yleismaailmalliseksi moraaliseksi ohjeeksi elämän kaikkiin hetkiin. Lisäksi se tarjoaa kaikille lohdutusta ja toivoa elämän vaikeimpiin tilanteisiin. Sen harjoittaminen on ratkaisu kaikkiin ihmisen ongelmiin ja päämäärä jokaiselle ihmiselle. Siitä ovat löytäneet sisältöä kaikkien eri pääuskontojen edustajat sekä myös ne, joilla ei ole ollut uskonnollista vakaumusta.

Allan Kardecin kirjoja on myyty yli 25 milj. kappaletta. Ympäri maailmaa on nykyään tuhansittain ryhmiä, jotka opiskelevat tätä teosta. Sen johdattamana on syntynyt laaja hyväntekeväisyystyö joka koskettaa koko ajan kasvaen jo miljoonia ihmisiä. Nyt ensimmäistä kertaa tämä materiaali on saatavilla suomen kielellä.

Sen sijaan että sanoisi: "Usko ensin ja tulet ymmärtämään myöhemmin", spiritistinen oppi sanoo: ”Ymmärrä ensin ja tulet uskomaan jos niin haluat” – (La Revue Sprite, s. 40. Allan Kardec)

 

 

Aloitussivulle