Ultran kirja-arviointi

 

 
Enkelit arjessa – Miten elää enkeleiden kanssa
Sanni Nevalainen

227 s.
Kustantaja Viisas elämä, 2019

 

 

Miten elää enkeleiden kanssa, tähän kysymykseen Sanni Nevalainen vastaa kirjassaan tavalla, joka varmasti auttaa epäilijöitä. Jo kirjan alkusivuilla lukijaa johdatetaan ja häneen valetaan uskoa, joka väistämättä helpottaa liian kriittisesti itseensä suhtautuvaa ja tapaa, millä Jumalan rakkaus ja taivaallinen valo syttyvät lukijassa.

Ihmiset ovat erilaisia, ja kuitenkin olemme arvokkaita. Sannin kirjoja lukiessa tapahtuu väistämättä valaistumista. Tämä taito lähestyä lukijaa ei ole vain Sannin sanoissa, vaan nimenomaan enkelimaailman lähettiläät ovat läsnä nostattamassa lukuintoa. Lukijalta vaaditaan vain intoa ja se nousee väkisinkin.

Kirjan luvut ja harjoitukset ovat kiireettömiä, kukin lukija poimii lohduttavimmat opetukset sieluunsa, omassa järjestyksessään. Tämäkin on lohduttavaa. Erään kiintoisan asian olen huomannut lukiessani enkelikirjoja. Kun imeytyy kirjan antiin, huomaa hiljalleen, miten tärkeitä ajatukset ovat, mutta ennen kaikkea ennen sanoja meidän on ajateltava, mitä ajattelemme ennen sanomisia.

Olen todennut ainakin itsessäni, että olen aikamoinen kriitikko huomatessani, mitä ajattelee ihan ensimmäisenä ja miten alkaa työstää ajattelemistaan parantaessaan joskus ajattelun alussa pelottavankin tuntuisia ja kriittisiä mielen kommentteja. Näissä huomioi myös sen, mikä on perinteiseen kaavaan ajattelemista ja mikä myöhemmin toivottavasti muuttuu heti ”paremmaksi”. Uskaltaisinko ajatella, että jotenkin matalampi energia voisi sekaantua koko ajatuskulkuun? Tämä voi muuntaa koko ajattelemisen tavan.

Sanni kertoo, miksi Enkelit arjessa syntyi, kirjasta selviää tarinoita Sannista, yleistä tietoa enkeleistä, perustan luomisesta, arkkienkeleiden kirjoa esitellään, sielunsuunnitelmiakin käydään läpi, elämäntehtävän selkeyttämisestä, sisäisestä lapsesta, päätöksen voimasta, kiittämisestä ja valotyöstä.

Enkeleiden rakkauskylpy kiinnostaa, niin myös henkimaailman opastaminen. Entä maalaaminen välineenä unelmien toteuttamiseksi, yleensä unelmat todeksi -teema ja unelmat todeksi Artemiksen kanssa – hetkinen, monelle uusi nimi ja asia – eihän Artemis ollut enkeli: olkaa avoimin mielin!

Kirjassa perehdytään eheytymisen pelkoihin ja yleensä arkkienkeleihin, Sannin muistoihin, egon ja mielen rakenteisiin sekä Ystävyyden juhliin. Sieluun valuu uskomaton määrä ilahduttavia asioita. Miten antoinen onkaan Alkulähteen Sali, miten anteeksipyyntö muodostuu laajaksi kokonaisuudeksi.

Sannin kirja vie mukanaan, halu yrittää itsensä parantamista, harjoitusten luoma voima kantaa. Tämäkin elämä antaa meille toivoa, tämä on kurssitus. Kun huomaa asian, se johdattaa helpompaan toipumiseen.
 

Tuula Pelttari


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Enkelit arjessa on koskettava tosielämän kuvaus elämästä enkeleiden kanssa. Miten enkeleille esitetään kysymyksiä? Miten kysymyksiin saadaan vastauksia? Teoksessa on runsaasti eri elämäntilanteisiin soveltuvia harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Enkelit arjessa avaa upean matkan itseesi, joka voi tuoda iloa, oivalluksia, tasapainoa ja rakkautta elämääsi.

Sanni Nevalainen on ekonomi, entinen kilpapurjehtija, Suggestoterapeutti SHY ja kouluttaja. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 11 vuotta. Lisäksi hän on Valon Taiteilija.

Sanni maalaa enkeleiden kanssa sydämen ja sielun kuvia. Hän myös opettaa enkeleiden ohjauksessa maalaamista ja tekee tilaustöitä.

 

 

Aloitussivulle