Ultran kirjaesittely

 

 

Enkeleiden matkassa
- Miten etenet omalla enkelipolullasi
 

Sanni Nevalainen

324 s.
Kustantaja Viisas Elämä, 2018


 

Olen huomannut enkeleistä lukiessani, että joka kerran kun tarttuu uuteen kirjaan enkeliaiheesta, sen sisältö alkaa vaikuttamaan ja lukija rauhoittuu. Tavallinen maailma pakenee jonnekin ja ympärillä on turvakehä. Tämä on jo näyttö siitä, miten voimallisia enkeleistä kertovat kirjat ovat. Kiire lähteä muuta suorittamaan vaimenee ja aivot alkavat rekisteröidä luettua.

Enkeleiden tapa ”puhua” on niin lempeän voimallista, että huomaa omia mokiakin herkemmin. Voimme todella puhua ja ajatella toisin. Kaikki alkaa itsestä, jälleen kerran. Kerta kerralta oma toiminta tulee mallikkaammaksi ja niin kasvaa myös elämänilo ja halu jatkaa osoitetulla tiellä.

Aluksi tutuksi käynyt Sanni, Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja kertoo matkastaan enkeleiden maailmaan, sitten perehdytetään lukijaa värähtelyihin ja sieluihin sekä omiin polkuihin ja oppiläksyihin osassa 1.

Osa 2 kertoo perusasioita enkeleistä, jotka eivät yleensä ole eläneet fyysisessä ihmiskehossa. Sukupuolettomat enkelit voivat ilmestyä naisina, miehinä tai muissa muodoissa, millä on enkelin näkijälle merkitystä – siksi kuvaukset enkeleistä voivatkin olla toisenlaisia kuin mitä itse on kokenut.

Sannin kirja keskittyy vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta syntyneisiin enkeleihin eli valon enkeleihin. Jokainen ihminen aistii enkelin läsnäolon omalla tavallaan kuvaten myös sitä, miten valmis itse on enkelin kohtaamiseen. Joku aistii valoja, värejä tai siivekkäitä tai siivettömiä hahmoja, jotkut kuulevat musiikkia, laulua tai ilmavirran, muutamat vain tietävät, että enkeli on lähellä. Enkeliyhteyttä ei voi kuitenkaan suorittaa tai pakottaa avautumaan.

Pyydä apua enkeleiltä, he ovat lähellä. Enkelit auttavat, kun pyyntösi tulee rakkaudesta ja palvelee korkeinta parasta. Kiittäminen on enkeliyhteyden vaalimista. Kun on kiitollinen, saa lisää ja tämä on avain runsauteen. Kiitollisen ympärillä on enemmän enkeleitä aina kuin niillä, joilla ei tätä yhteyttä ole.

Enkelit eivät vaadi, käske tai komentele – suorasukaisia he kylläkin saattavat olla. Miksi enkelit siis auttavat: he itsekin kehittyvät sitä kautta. Enkelit tuovat elämään iloa ja leikillisyyttä, jos itse niitä pyydät. Huumori on olennaista näissäkin tilanteissa, sen olen itse huomannut. Turhat pelot hälvenevät enkeleiden koulussa, asiat näyttäytyvät luonnonmukaisina, eivät ongelmallisina. Elämä on äkkiä rikasta ja runsas – elämää parhaimmillaan. Voimme itsekin toimia enkeleinä muille tarvittaessa.

Anteeksiannon ja Armon Sali on henkinen paikka, jossa voi pyytää ja antaa anteeksi, saada armoa ja vapautua kulkemaan eteenpäin. Paikasta kerrotaan kappaleessa Harjoituksia jokapäiväiseen elämään s. 274. Vasta Sannin kirjassa tämä ihana paikka tuli tietooni. Sanni on oppinut, että kaikesta selviää ja vasta jälkikäteen ymmärtää ja saa selityksiä. Sanni kertoo kirjassa enemmänkin.

Rutiinit, Valotyöntekijät, Erilaiset enkelit, Oma enkeli – suojelusenkeli, Arkkienkelit, Karman valtiaat, Yksisarviset…

Enkelikirjoja ahmineena voin vain sanoa, että jokainen kirja on tärkeä. Olen myös havainnut, että joissakin kirjoissa on myös Sannin lailla mainintoja uusista yhteyksistä ja enkeleistä, eikä syynä ole ollut kirjailijoiden tietämättömyys, vaan lupa kertoa näistä uusista nimistä ja yhteyksistä. Sadut ovat jo tuoneet esille asioita, ja olemme kuvitelleet yksisarvisten laukkaavan taivaalla. Niillä on kuitenkin tehtävänsä, kuten Sannin harjoituksilla, jotka auttavat meitä tavoitteissamme.

Erilaiset enkelit ovat puhdasta rakkautta, kellään ei ole myöskään omaa tahtoa tai sielua, vaan he palvelevat Jumalaa. Kaikki ovat samanarvoisia ja yhtä tärkeitä. Tämä meidän suuressa maailmassamme olisi jälleen kerran muistettava. Enkelit ovat oma lajinsa ja ihmiset omansa.
 

Tuula Pelttari


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Enkeleiden matkassa -kirja on tie enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten heidät voi tunnistaa. Lukija pääsee myös tutustumaan omaan suojelusenkeliinsä. Kirjasta löytyy monipuolinen kattaus selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin sekä lisäävät iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään. Entinen ekonomi ja kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja vie huikealle matkalle omaan itseen ja ihanaan enkeleiden valon ja rauhan maailmaan. 


Sanni Nevalaisen Enkelikoulua on pidetty Ultra-lehdessä  1/2017 lähtien.

 

 

Aloitussivulle