Ultran kirjaesittely

 

 

Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit
- Mestari Hilarionin viisautta 5
Fred Rubenfeld

249 s.
Suom. Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
Kustantaja Smiling Stars, 2014

23 e

 

 

Olen hiljaa ja annan mieleni vaeltaa kirjan ulkoasun herättämiin tunnelmiin. Maapallo, aurinko, planeettoja… Lämpöä, valoa, elämää… Kirjan kannessa näkyvä kotoinen Maa-planeettamme muistuttaa minua kaikesta siitä elämästä, mitä sen pinnalla ja pinnan alla on. Voi kunpa ihmiset ymmärtäisivät pitää siitä hyvää huolta! Ja mitä olisikaan elämä maapallolla ilman rakasta aurinkoamme – kylmää, koleaa, pimeää… Olisiko silloin vielä elämää?

Minua kiehtoo ajatus, että ihmiskuntamme on osa suurempaa kokonaisuutta ja koko aurinkokuntamme pitää sisällään paljon enemmän kuin sen, minkä tiede ja nykyteknologia pystyvät todentamaan. Uteliaisuuteni on herännyt. Haluan myös tietää. Uppoudun kirjaan ja ahmin sen vapaahetkinäni muutamassa päivässä.

Kirjan on kirjoittanut Fred Rubenfeld, kanavoijana on ollut tunnettu Hilarion-tulkki Jon C. Fox. Suomentajina ovat olleet Erkki Lehtiranta ja Leena Niemelä, kustantajana Smiling Stars. Fred Rubenfeld on amerikkalainen värähtelylääkinnän asiantuntija, jonka Pegasus Products on värähtelyuutteiden keskeisiä valmistajia maailmassa. Hän toimii myös kouluttajana.

Kirja on viides osa kirjasarjassa, joka sisältää Mestari Hilarionin viisautta. Mestari Hilarion on viidennen säteen suuri Mestari eli Chohan, joka kanavoi tämän jumalallisen säteen energioita planeetallemme. Viides, smaragdinvihreä, säde on konkreettisen tiedon, tieteen ja henkisen tutkimuksen säde.

Mestari Hilarion on kulkenut ihmiskunnan pyhiinvaellustien loppuun asti, valmistuen tästä planetaarisesta koulusta. Hän on osa Suurta Valkoista Veljes-/Sisarkuntaa, jonka pyhänä tehtävänä on edistää ihmiskunnan ja myös muiden luonnonkuntien kehitystä planeettaamme varten laaditussa suuressa jumalallisessa suunnitelmassa. Hilarion on jakanut hyvin paljon tietoa ja viisautta eri kanavien kautta.

Mestari Hilarionin kirjojen sisältö, samoin kuin hänen ja muiden henkisten mestareiden olemassaolo, pohjaa jälleensyntymisoppiin sekä siihen liittyvään syyn ja seurauksen lakiin. Ajatellaan myös, että ihmiselle on suotu mahdollisuus kehittyä henkisesti ja tämä kehittyminen tapahtuu tietyn polun kautta. Ihmisen tulee työstää keräämänsä kielteinen karma, päästää irti materialistisesta ajattelusta, löytää oma sisäinen voimansa ja palvella ihmiskuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Viime vaiheessa ihminen opettaa oppimansa muille.

Tämän kirjan kautta Mestari Hilarion antaa läpivalaisun aurinkokuntamme henkisestä rakenteesta ja niistä sivilisaatioista, jotka asuttavat tai ovat asuttaneet joko fyysisellä tai korkeammilla värähtelytasoilla näitä taivaankappaleita.

Kirja on äidinkielellisesti hyvää suomea. Se on myös helppolukuinen, mutta samalla tiivistä ja syvällistä tekstiä.

Kirjan sisältämän tiedon sisäistämistä helpottaa ja samalla nopeuttaa, jos on jo aiemmin tutustunut yleisemmin tunnettujen taivaankappaleiden astrologiaan ja erityisesti niiden henkiseen merkitykseen. Tarvitaan myös avoimuutta hyväksyä, että avaruudessa todella on muitakin todellisuuden tasoja ja ulottuvuuksia kuin se, jossa me elämme. Hilarionin mukaan eri maailmankaikkeudet työntyvät toinen toisiinsa ja toimivat toistensa läpi. Niiden näkeminen onnistuu vasta sitten, kun aika on kypsä, eli ihmiskunnan henkinen taso on riittävän korkealla.

Osasin odottaa, että Auringon (eli Helioksen) ja Kuun (eli Lunan) lisäksi tarkemmassa tarkastelussa ovat mukana Merkurius, Venus, Maa, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus ja Pluto. Minulle yllätyksiä olivat Vulkanus ja Jmojer (eli Maldek). Kirjassa kerrotaan myös planeettaeliksiireistä ja jalokaasuista.

Kiehtovimpina kaikista koin Aurinkoon ja Vulkanukseen yhdistetyt asiat. Oletko sinä tullut ajatelleeksi, että Aurinkokin on syvähenkinen ja voimakas olento, jolla on monilla tasoilla toimiva tietoisuus? Tai tiesitkö, että Auringollakin on omat oppiläksynsä? Vulkanukseen taas liitetään paljon muutakin kuin Star Trekin Mr. Spock…

Minulle itselleni täysin uutena ja jollain tasolla hitusen pelottavanakin tietona on tuhoutuneen planeetta Jmojerin yhteys demoneihin, enkeleihin, pelkoenergioihin ja sillanrakentajiin. - Kumpaan sinä katsot, valoon vaiko pimeyteen?

Erityisesti kihisin odotuksesta, mitä Maan sisäisestä elämästä kerrottaisiin. Odotin jotenkin, että tätä tietoa olisi sivumäärällisesti ollut enemmän. Tieto sinällään oli kuitenkin erittäin mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää.

Havaitsin kirjaa lukiessani, että tämän kirjan tieto lomittui yhteen aiemmin oppimani henkisen tietouden kanssa, täydentäen sitä. Olen täysin samaa mieltä Hilarionin kanssa siitä, että ymmärrys muista värähtelytodellisuuksista tuo ihmiset tietoisemmiksi asemastaan kosmoksessa.

Muistathan, että kaikki se, mitä sinäkin lähetät maailmankaikkeuteen, palaa viime kädessä takaisin sinulle ja sinun elämääsi. Jokainen ajatus, jokainen sana, jokainen teko - peilaantuvat takaisin. Valo, toivo, rauha ja rakkaus - ne ovat avaimia valoisaan tulevaisuuteen.

Ajatuksia herättävä ja lukemisen arvoinen kirja. Kiitos, Hilarion!
 

Kirsi Lohtaja

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Nykyteknologian avaruussilmä ulottaa katseensa kaukaisiin tähtimaailmoihin syvässä avaruudessa. Sieltä etsitään etäisten kohteiden ohella merkkejä kosmisesta elämästä. Entäpä jos omakin aurinkokuntamme on täynnä elämää, jota ei vain vielä kyetä paikallistamaan 3D-teknologian avulla?

Tässä kirjassa katsotaan syvemmälle. Se johdattaa aurinkokuntamme elämänmuotojen ja sivilisaatioiden hämmästyttäviin maailmoihin ja historiaan. Amerikkalaisen Fred Rubenfeldin uraa uurtava teos perustuu Mestari Hilarionina tunnetun ihmiskunnan opettajan antamaan tietoon, joka asettaa Auringon, Kuun ja planeetat uuteen valoon.

Näillä sivuilla lähiavaruus sykkii elämää ja paljastuu samalla mitä mielenkiintoisimmaksi kasvu- ja kokeilualustaksi, jossa ihmiskunnalla on tärkeä roolinsa ja kehitystehtävänsä.

 

 

 

Aloitussivulle