Ultran kirjaesittely

 

 
Alienyhteys
Lou Baldin

205 s.
Kustantaja UFO-Finland ry, 2019
30 €

 

SEPPO TANHUAN LUONNEHDINTA:

Huikea lukukokemus, joka loihti eteen kokonaan uudenlaisen ymmärryksen alieneiden tekniikasta ja sen käyttöön valjastamisesta Roswelliin tai alueelle 51 pudonneen aluksen tutkimusten perusteella. Kirjaa ei tahtonut malttaa pudottaa käsistä, koska tutkimukset ja paljastukset etenivät koko ajan hurjemmalle tasolle.

Ainutkaan näistä kirjassa mainituista alieneiden suorittamista ihmiskokeista ei tuntunut mielikuvituksen tuotteelta ja nykyistä elämää seuratessa on suorastaan pakko hyväksyä suurin osa viime aikojen kehityksestä ihmiskunnan ulkopuolelta kopioiduksi ällistyttäväksi tekniikaksi jo nykyisessä muodossaan. Kirja auttaa oivaltamaan, kuinka alkeellista tämän päivän arjessa käyttämämme tekniikka tietokoneineen ja siruineen on verrattuna siihen, mitä on vielä odotettavissa.

Vaikka kirja on alienin avustuksella välittynyt, tuntuvat kirjassa mainitut kokemukset erittäin todellisilta ja vaikuttaa siltä, että osa tekstistä on henkilöiden todistuksia ja asiakirjoista löytyneitä taltiointeja. Kirjan luettuani jäin pitkäksi aikaa jonkinlaiseen usvanomaiseen välitilaan miettiessäni, kuinka mahdollista alieneiden jatkuva läsnäolo todellakin on jokapäiväisessä elämässä. Itsekin arvelen joutuneeni siepatuksi noin 30 vuotta sitten, mikä entisestään vahvisti kirjan kokemusten todenperäisyyttä.

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta ja sen, mitä tapahtui sen jälkeen kun alienien ohjaama avaruusalus oli syöksynyt maahan. Tiedemiehille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä muukalaisten kanssa ja päästä tutustumaan alukseen, jonka materiaalit olivat kuin toisesta maailmasta. Tämä outo kulkuväline ei ainoastaan toiminut tunnettujen fysiikan lakien mukaisesti, se pystyi myös välittämään tuotteita sisällään oleville.

Roswell ja sen tapahtumat kutkuttavat edelleen ihmisten mieliä, sillä pyrkimyksemme ymmärtää erilaisia elämänmuotoja ja maailmankaikkeuttamme kasvaa päivä päivältä.

 

Lou Baldin syntyi 1952 Italian Veronassa ja muutti Yhdysvaltoihin 1950-luvulla. Hän osallistui Vietnamin sotaan armeijan erikoisjoukoissa ja toimi aikuisena rakennusalalla. Isänsä ufokokemuksesta sai alkunsa elinikäinen uteliaisuus, opiskelu ja tutkiminen, joka lopulta johti tämän kirjan kirjoittamiseen.

 

 

 

Aloitussivulle