Tervetuloa
Heikki Huuhaan
kotisivuille

Tervehdys toverit!

Heikki Huuhaa, Ultra-lehden kauhukakara, sai vihdoin marraskuussa 2002 tämän oman temmellyskentän netissä. Koska toimitus alkoi suhtautua Heikkiin samanlaisella riemulla kuin ruttobakteerin leviämiseen, oli välttämättä saatava foorumi, jonne voidaan kipata pahin saasta pois lehden sivuilta herkkiä lukijoita riivaamasta. Näiltä sivuilta löytyy siis legendaariset Ultrasta sensuroidut pakinat. Tosin täytyy sanoa, että Ultra on urhoollisesti julkaissut lähes kaikki pakinat, riskeeraten maineen ja kunnian lisäksi myös lukijakuntansa. Riskinotto tosin kannatti; Heikki Huuhaasta tuli heti alkumetreillä lukijoiden oma tuhma kultaporsas. Jopa enkelimummot diggaa.

Koska Suomesta löytyy vielä pieniä vähemmistöryhmiä, jotka eivät ennestään tunne Heikki Huuhaata, niin pieni kertaus lienee paikallaan. Heikki Huuhaa aloitti seikkailunsa Ultrassa 5-6/1999. Heikki Huuhaan syntyyn oli sosiaalinen tilaus. Rajatiedon viestinnässä huumori oli kortilla. Paikoin myös kriittisyys oli kateissa. Niinkuin politiikassa ja uskonnossa, myös rajatiedon saralla on tarjonnassa, positiivisen materiaalin ohella, kajahtaneiden kärpässienikokemuksia ja myös suoranaista kusetusta. Tarvittiin joku runttaamaan ikonit jalustoiltaan ja kertomaan ettei keisarilla ole vaatteita.

Samaten kuin uskonnossa, jossa on omat pelottelumytologiat helvetteineen ja kadotuksineen, myös rajatiedossa löytyy kauhulegendat humanoideista, jotka tulevat ja pistävät paksuksi naisemme, sieppaavat karjamme ja vielä kaiken kukkuraksi tallaavat viljamme. Näistä kauhukuvista Heikki Huuhaa repii huumoria hienotunteisen herkällä tavalla, jota ei kuitenkaan suositella heikkohermoisille, tosikoille ja paaville.

Kanavointi on nyt muodissa huuhaapiireissä, eli melkein kaikki kanavoivat. Jotkut jopa oikeasti, mutta ne jotka eivät osaa, kierrättävät huuhaakliseitä kanavoinnin nimellä. Koska itsekin kerjään kanssaihmisten hyväksyntää, haluan myös julistautua kanavaksi; Heikki Huuhaata inspiroi henkiolento nimeltä Try On, Maan saniteettimestari. Ja nyt arvoisat surffarit, Try On haluaa kertoa kauttani kanavointiaiheisen vitsin: "Kanavoi hyvin, mutta kukko on sairastellut". Näin puhui Try On, joka on siis Maan saniteettipalvelusta, eli sanomaa henkisten likaviemärien pohjamudista.

Niinpä niin, tarviiko muotia seurata joka asiassa. Tiedon hankinta henkisiä kanavia pitkin voi olla hieno asia, mutta maalaisjärkeä ei pidä unohtaa. Eikä omaa vapaata tahtoa. Voi olla ihmiselle haitaksi, jos kuuntelee henkiä jotka tulevat suoraan henkimaailman paskatunkioilta. Sen sijaan Heikki Huuhaa -pakinoiden luku ei ole haitaksi, koska kohottava huumori on sitä mitä jokaisen etsijän sielu halajaa, eli tervetuloa nauttimaan kosmisen kohelluksen aatelista; Heikki Huuhaa on täällä tänään !!!

Kiitokset Ultra-lehdelle näiden sivujen olemassaolosta sekä Mike Notille (Noise Production) suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta..

T. Mika Tuomola